Logo

Άγιοι Ανάργυροι: Στο «Τζάνειο» μεταφέρθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής



 
 

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού δεν υπάρχει το απαραίτητο μόνιτορ για να τον υποστηρίξει, με αποτέλεσμα αρχικά να αποφασιστεί η επιστροφή στο «Αττικόν» του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ κι έπειτα, με εντολή εισαγγελέα, να μεταφερθει στο «Τζάνειο» νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλευόταν από την Δευτέρα (8/4) στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν» ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης για την άγρια δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του στους Αγίους Αναργύρους. Φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, καθώς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Τελικά από το σφίξιμο του βρόγχου διακόπηκε η ροή του αίματος και το οξυγόνο και έτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-4-2024 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις