Logo

Κωνσταντίνος Φλώρος: Συνελήφθη και οδηγείται στη ΓΑΔΑ για τις μπουνιές στη Βουλή



 
 

Προσήχθη και κρατείται με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος για το πρωτοφανές περιστατικό μέσα στη Βουλή όπου επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος προσήχθη από την φρουρά της Βουλής και θα οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στην ΓΑΔΑ καθώς όπως έκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Νωρίτερα, την αποπομπή του για 15 μέρες από τις διαδικασίες του σώματος ανακοίνωσε από το προεδρείο της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά γι αυτό και τολμώ να πω ότι είναι αρκετά επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε σε στοιχειωδώς λογικούς ανθρώπους το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω στον βουλευτή που χειροδίκησε έναντι συναδέλφου αυτή τη στιγμή βάση κανονισμού είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις διαδικασίες του σώματος.

Είναι ένα χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνωδίας της συμπεριφοράς του. Προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας και θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες αυτής της κτηνώδους συμπεριφοράς».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2024 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις