Logo

Χάκερ με... φαντασιώσεις



 
 

mijangos_4-9-2011Κάθειρξη 6 ετών επιβλήθηκε σε χάκερ από την Καλιφόρνια, ο οποίος παραβίασε δεκάδες προσωπικούς υπολογιστές γυναικών υποκλέπτοντας στοιχεία και στη συνέχεια τις εκβίαζε με αντάλλαγμα... γυμνές φωτογραφίες.

Ο Luis Mijangos, 32 ετών, παράνομος μετανάστης στις ΗΠΑ από το Μεξικό, δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για ηλεκτρονική πειρατεία και υποκλοπή συνδιαλέξεων.

gymno_internet_4-9-2011Σύμφωνα με τις αρχές, ο Mijangos παραβίασε περισσότερους από 100 προσωπικούς υπολογιστές, παρασύροντας τους χρήστες τους να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα που του έδινε τον έλεγχο των υπολογιστών.

Άκουγε τις συνομιλίες που είχαν τα θύματα, μέσω των μικροφώνων των υπολογιστών τους, διάβαζε τα email τους και τους παρακολουθούσε μέσω των καμερών, ενώ έκλεψε και κάποιες γυμνές φωτογραφίες τους.

Στη συνέχεια απειλούσε τα θύματα λέγοντας ότι θα αναρτήσει τις φωτογραφίες στους στο διαδίκτυο, αν δεν του έστελναν και άλλες, γυμνές, φωτογραφίες τους.

Όταν ένα από τα θύματα μοιράστηκε το πρόβλημα με κάποιον φίλο της, ο Mijangos ανάρτησε τις φωτογραφίες του θύματος στη σελίδα της στο MySpace.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις