Logo

ΗΠΑ: Αστυνομικοί κακοποίησαν κρατουμένο



 
 

tenessi_26-7-2011Το FBI ερευνά υπόθεση κακοποίησης κρατουμένου από αστυνομικούς στο Τενεσί, οι οποίοι έγδυσαν έναν ύποπτο και τον χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ ήταν δεμένος με χειροπέδες και ξαπλωμένος στο χιόνι. Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού. (Δείτε το βίντεο)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει σκηνές βίας

Το θύμα, Darrin T. Ring, δέχθηκε επανειλημμένα ηλεκτροσόκ από όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης και τον ψέκασαν στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού.

Για περίπου 10 λεπτά, το θύμα φαίνεται να σφαδάζει και να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ μια ομάδα αστυνομικών του δίνουν αντιφατικές εντολές.

Ο Ring, 34 ετών, ήταν μεθυσμένος αλλά άοπλος, όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για επίθεση και αντίσταση κατά της αρχής. Η αστυνομία είχε απαντήσει σε κλήση για πυροβολισμούς στην περιοχή.

Τα τραύματα που υπέστη ο Ring περιλαμβάνουν τέσσερα σπασμένα πλευρά και διάτρηση πνεύμονα.

Ο 34χρονος έμεινε πέντε μήνες στη φυλακή, μέχρι να του ορίσει η πολιτεία δικηγόρο. Ο συνήγορός του ζήτησε το βίντεο της σύλληψης και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Το βίντεο μεταδόθηκε από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι και το FBI ερευνά τώρα την υπόθεση, ενώ ο εισαγγελάς περιμένει τα αποτελέσματα για να απαγγείλλει κατηγορίες στους αστυνομικούς.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις