Logo

Τέξας: Εξάχρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων



 
 

ddtxs_26-7-2011Η μικρή κόρη ενός αστυνομικού από το Τέξας βρέθηκε νεκρή μέσα σε έναν μεγάλο, παλιό φούρνο μικροκυμάτων, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τη Houston Chronicle, τη μικρή Ρεμπέκα Μαρία Ερέρα, 6 ετών, η οποία είχε αναφερθεί ως αγνοούμενη από τις 7μ.μ. περίπου του περασμένου Σαββάτου, βρήκε ένα μέλος της οικογένειας.

Οι τοπικές αρχές, οι γείτονες και οι εθελοντές της κοινότητας πέρασαν περίπου 3 ώρες ψάχνοντας για το παιδί.

Γύρω στις 10μ.μ., ο δεκάχρονος αδελφός της Ρεμπέκα Μαρία άνοιξε την πόρτα ενός παλιού φούρνου μικροκυμάτων που υπήρχε στην πίσω αυλή ενός σπιτιού και ανακάλυψε μέσα το σώμα της μικρής του αδελφής.

«Ξαφνικά, ακούσαμε ανθρώπους να φωνάζουν ότι το παιδάκι ήταν μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων», είπε ένας γείτονας. «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καν ότι θα τη βρίσκαμε εκεί μέσα».

Το μικρό κορίτσι, το οποίο οι αρχές περιέγραψαν ως πολύ μικρόσωμο για την ηλικία του, έπαιζε πολύ συχνά κρυφτό – γι’ αυτό και πιστεύεται ότι μπήκε μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων για να κρυφτεί και παγιδεύτηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατός της Ρεμπέκα Μαρία αποτελεί αντικείμενο έρευνας ως τυχαίος και αιφνίδιος, ενώ αναμένεται και η έκθεση αυτοψίας για να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού θανάτου του μικρού παιδιού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις