Logo

Και στη Λιβύη τα... call girls σκέφτεται !



 
 

Mperloyskoni_makri_29-11-2010«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είσαι γκέι» είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα, από το βήμα της έκθεσης του Μιλάνου, ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μάλιστα η δήλωσή του αυτή προβλήθηκε έντονα από τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας που τη συνέδεσαν με την εισαγγελική  έρευνα για τις συναναστροφές του κ. Μπερλουσκόνι με την 17χρονη μαροκινή Καρίμα, γνωστή και ως «Ρούμπι».

Η  «Ρούμπι» είχε αποκαλύψει τη σε κοινωνικούς λειτουργούς τη συμμετοχή της στο γυμνό πάρτι στη βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού στο Άρκορε ενώ υποστήριξε ότι είχε και σεξουαλικές επαφές μαζί του ενώ ήταν ακόμα ανήλικη.

Ωστόσο σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός, από τη Λιβύη  όπου πραγματοποιεί  επίσημη επίσκεψη, άρχισε …να τα μασάει.«Μια φορά το μήνα  οργανώνω δείπνα στα σπίτια μου στις βραδιές αυτές όλα διεξάγονται  με τρόπο αξιοπρεπή , έντιμο και κομψό»,  δήλωσε συγκεκριμένα ο Καβαλιέρε. Επίσης   χαρακτήρισε «αβάσιμες και χωρίς πραγματικά στηρίγματα» τις κατ’ εξακολούθηση αποκαλύψεις νεαρών συνοδών πολυτέλειας.

Οι - εκ Λιβύης - δηλώσεις  του Ιταλού πρωθυπουργού έγιναν με αφορμή τα όσα αποκάλυψε  πρόσφατα το  «κόλ γκέρλ» Νάντια Μακρί, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η 28χρονη συνοδός πολυτελείας ισχυρίστηκε ότι συνάντησε δυο φορές τον Καβελιέρε λαμβάνοντας ως  αμοιβή το ποσό 5.000 ευρώ. Υποστήριξε επίσης ότι στα δείπνα του συμμετείχαν και άλλες  κοπέλες - ανάμεσα στις  οποίες  και πολύ νεαρές - οι οποίες όμως  έπρεπε να μένουν σιωπηλές και να μην επικοινωνούν μεταξύ τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις