Logo

Τον σκότωσε γιατί έτρωγε… ποπ - κορν !



 
 

ppcrn_22-2-2011Πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άντρα σε κινηματογράφο στη Λετονία, επειδή έτρωγε… ποπ - κορν!

Ο άτυχος άντρας πήγε στον κινηματογράφο Forum - έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογράφους στην πόλη της Ρίγας - προκειμένου να παρακολουθήσει  την ταινία “Black Swan”.

Ένας από τους θεατές ωστόσο, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από... το θόρυβο που έκανε το θύμα τρώγοντας τα ποπ - κορν του. Ο δράστης, 27 ετών, φέρεται να είχε μια σύντομη λογομαχία με τον άτυχο άντρα, ηλικίας 43 ετών, που καθόταν δίπλα του κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας.

Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους της ταινίας, ο δράστης έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε το θύμα. Οι υπόλοιποι θεατές έσπευσαν αμέσως να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία και να καλέσουν ένα ασθενοφόρο.

Ο νεαρός άνδρας - απόφοιτος της Ακαδημίας της Αστυνομίας και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Λετονίας - δεν έφερε καμία αντίσταση και απλά περίμενε να συλληφθεί.

Ένα ακόμα περιστατικό οργής σε κινηματογράφο είχε σημειωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009, όταν ένας έφηβος έριξε χλωρίνη πάνω σε μια γυναίκα επειδή επιχείρησε να ηρεμήσει μια ομάδα νεαρών που θορυβούσε, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας “Harry Potter and the Half-Blood Prince ”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις