Logo

Απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια κάνει άνδρας βάρους 318 κιλών [βίντεο]



 
 

fthlp_4-3-2012Αίσθηση έχει προκαλέσει στη διαδικτυακή κοινότητα το μοναδικό δώρο που ζήτησε ο Ρόμπερτ Γκιμπς για τα γενέθλιά του, το οποίο δεν ήταν άλλο από βοήθεια για να χάσει βάρος.

Ο Γκιμπς, ο οποίος είναι από την Καλιφόρνια και δίνει μάχη με την παχυσαρκία από την ηλικία των 4 ετών, έγινε 23 ετών την Παρασκευή και ανήρτησε στο YouTube ένα βίντεο του εαυτού του, στο οποίο ζητάει βοήθεια από οποιονδήποτε επιθυμεί να τον βοηθήσει να χάσει βάρος, δηλώνοντας ότι έχει φυλακιστεί μέσα στο ίδιο του το σώμα.

«Απλά προσπαθώ να πάρω λίγη βοήθεια από κάποιον», λέει στο βίντεο. «Διατροφολόγο, προσωπικό γυμναστή, τον Δρ. Φιλ, την εκπομπή «Biggest Loser», οποιονδήποτε... Βοηθήστε να παρακολουθήσουν αυτό το βίντεο όσο γίνεται περισσότεροι. Τελικά κάποιος θα το δει και τότε ίσως μπορέσω να πάρω κάποια βοήθεια», προσθέτει.

Και, όπως όλα δείχνουν, η ευχή γενεθλίων του Γκιμπς μπορεί να γίνει τελικά πραγματικότητα, καθώς το βίντεό του, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 200.000 προβολές μέσα σε μόλις 24 ώρες, έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη τόσο από επαγγελματίες όσο και από καλοθελητές.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Γκιμπς εξηγεί ότι υποφέρει από διαβήτη εδώ και αρκετά χρόνια και μπορεί να σταθεί όρθιος για μερικά μόνο λεπτά κάθε φορά, ενώ έχει πάει στο νοσοκομείο δύο φορές.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ζει με τη μητέρα, την αδελφή, την ανιψιά και τον ανιψιό του, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με το να θα μπορέσει να περάσει το μέλλον με την οικογένειά του. «Αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία, η τελευταία μου ελπίδα», λέει στο βίντεο. «Φοβάμαι πραγματικά ότι δεν θα έχω τη δυνατότητα να δω την ανιψιά και τον ανιψιό μου να μεγαλώνουν».

Σε συνέντευξή του στο CBS News, ο Γκιμπς είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση που έλαβε το βίντεό του. «Παίρνω την δημοσιότητα που χρειαζόμουν», είπε. «Καλύτερα να αρχίσω να προετοιμάζομαι για τις σαρωτικές αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή μου. Υποθέτω ότι τα φετινά μου γενέθλια αποδείχτηκαν καλά για μένα».

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις