Logo

Διαζύγιο για Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ !



 
 

dmash_10-10-2011Όπως όλα δείχνουν, η Ντέμι Μουρ θα καταφύγει στη λύση του διαζυγίου, καθώς και η τελευταία της προσπάθεια να σώσει το γάμο της με τον Άστον Κούτσερ απέτυχε παταγωδώς.

Ο γάμος της 48χρονης ηθοποιού έφτασε σε τέλμα μετά τους ισχυρισμούς ότι ο 33χρονος Κούτσερ την απάτησε με την 23χρονη Σάρα Λίαλ, μία άσημη κοπέλα από το Τέξας, την ημέρα της 6ης επετείου του γάμου τους.

«Η Ντέμι Μουρ ταπεινώθηκε εντελώς. Συνεπώς, σήμερα, συμβουλεύτηκε έναν δικηγόρο σχετικά με την έκδοση διαζυγίου», δήλωσε την Παρασκευή πηγή που προέρχεται από τη βιομηχανία του θεάματος.

«Η συζήτηση περιελάμβανε τον αντίκτυπο που θα έχει το διαζύγιο στα περιουσιακά της στοιχεία. Πρόκειται για μία τεράστια και πολύ δύσκολη απόφαση που έχει να πάρει η Ντέμι, αλλά η εμπιστοσύνη της έχει γκρεμιστεί», προσέθεσε.

Η Ντέμι Μουρ έχει ήδη 2 διαζύγια στο ιστορικό της – ένα με τον τραγουδοποιό Φρέντι Μουρ και άλλο ένα με τον ηθοποιό Μπρους Γουίλις.

«Ήθελε να σώσει απεγνωσμένα τον γάμο της με τον Άστον», προσέθεσε η πηγή. «Αλλά ήταν δύσκολο για εκείνον να αρνηθεί την όλη ιστορία με τη Λίαλ, επειδή υπάρχουν αποδεικτικές φωτογραφίες των δύο να διασκεδάζουν παρέα».

Μέχρι στιγμής, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν έχει απαντήσει σε κανένα αίτημα για σχολιασμό, ενώ ο Κέβιν Μαρκς, ο δικηγόρος που χειρίζεται την καριέρα της, αρνείται, επίσης, να σχολιάσει το οτιδήποτε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-10-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις