Logo

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας



 
 

xmas_nailart_20-12-2010

Τα Χριστούγεννα απέχουν λίγες μόνο μέρες κι ενώ έχουμε ήδη αποφασίσει τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν, τι παπούτσια θα βάλουμε. πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας και πώς θα βαφτούμε, θέλουμε να δώσουμε στην εμφάνισή μας ένα πιο έξτρα γιορτινό και παιχνιδιάρικο ύφος.

Μπορούμε λοιπόν, να “στολίσουμε” τα νύχια μας με διάφορα όμορφα και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα σχέδια, τα οποία είναι τόσο εύκολα που ακόμα και οι πιο αρχάριες θα μπορέσουν να φτιάξουν μόνες τους.

 

Σχέδια με χιονανθρωπάκια

Για να φτιάξουμε χιονανθρωπάκια στα νύχια μας, θα χρειαστούμε βερνίκι νυχιών σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις –άσπρο και μαύρο. Ξεκινάμε με το άσπρο βερνίκι, κάνοντας τρία κυκλάκια -ακουμπώντας απαλά την άκρη του πινέλου στο νύχι μας-, το ένα πάνω απ’ το άλλο. Το κυκλάκι που βρίσκεται στην άκρη του νυχιού μας, θα πρέπει να είναι το μικρότερο σε μέγεθος, το μεσαίο κυκλάκι να είναι μεσαίου μεγέθους και τέλος, το τελευταίο κυκλάκι -στην βάση του νυχιού- να είναι το μεγαλύτερο. Στην συνέχεια, παίρνουμε το μαύρο βερνίκι και ζωγραφίζουμε τα μάτια, τα κουμπιά και το καπέλο του χιονάνθρωπου.

Αστέρια

Άλλη μία ενδιαφέρουσα ιδέα, είναι να σχεδιάσουμε χρυσά αστέρια στα νύχια μας. Ξεκινάμε βάφοντας τα νύχια μας με έντονο κόκκινο βερνίκι. Μόλις τελειώσουμε, παίρνουμε ένα χρυσό βερνίκι και σχεδιάζουμε ένα αστέρι με πέντε γωνίες. Μπορούμε να κάνουμε είτε ένα μεγάλο αστέρι που να καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού, είτε να σχεδιάσουμε 2-3 μικρότερα αστεράκια στο ίδιο νύχι. Αν θέλουμε να προσθέσουμε έξτρα λάμψη στο σχέδιό μας, μπορούμε να βάλουμε στρασάκια ή να ρίξουμε ελάχιστο γκλίτερ –όσο το μανό είναι ακόμη νωπό, έτσι ώστε να κολλήσουν-.

Κόκκινα και πράσινα σχέδια

xmas_nails_20-12-2010Ένα απ’ τα πιο εύκολα σχέδια για τις αρχάριες, είναι να βάψουν απλά τα νύχια τους με χρώματα που είναι συνδεδεμένα με τα Χριστούγεννα, πχ κόκκινο και πράσινο. Ξεκινάμε λοιπόν, βάφοντας το μισό νύχι μας (από τη μέση του νυχιού ως τη βάση του) πράσινο και το υπόλοιπο (από τη μέση ως την άκρη του) κόκκινο. Αν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο σχέδιο, αλλά με διαγώνιες γραμμές, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Τελειώνοντας, κι αφού έχει στεγνώσει το βερνίκι, μπορούμε να κολλήσουμε στο κέντρο του νυχιού μας από ένα αυτοκολλητάκι με χριστουγεννιάτικο σχέδιο, πχ χιονονιφάδα.

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Για να φτιάξουμε αυτό το σχέδιο, ξεκινάμε απλώνοντας ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι, πχ ροζ, στα νύχια μας. Όταν στεγνώσει, παίρνουμε ένα μικρό πινελάκι, το βουτάμε σε μαύρο βερνίκι και σχεδιάζουμε οριζόντιες και κάθετες γραμμές σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Στο τέλος, παίρνουμε ένα χρυσό βερνίκι και κάνουμε βούλες κατά μήκος των γραμμών αυτών, για να φτιάξουμε τα φωτάκια μας.

Άγιος Βασίλης

Το να σχεδιάσει κανείς έναν μικρό Άγιο Βασίλη στα νύχια του, μπορεί να φαίνεται υπερβολικά δύσκολο, όμως στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο. Ξεκινάμε σχεδιάζοντας ένα U (αυτό θα είναι το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη) στο κέντρο του νυχιού μας και στη συνέχεια το γεμίζουμε με άσπρο βερνίκι. Πάνω από το U, σχεδιάζουμε ένα τρίγωνο (καπελάκι) με κόκκινο βερνίκι και το γεμίζουμε κι αυτό με χρώμα. Στη συνέχεια, παίρνουμε δύο ασημένια στρασάκια και τα κολλάμε στο πρόσωπο (επάνω στο U) για ματάκια. Τέλος, με ένα κόκκινο βερνίκι σχεδιάζουμε το στόμα του Άγιου Βασίλη και κάτω απ’ το στόμα ακριβώς, σχεδιάζουμε τη γενειάδα του με άσπρο βερνίκι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2010 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια βήμα – βήμα ! (vids+pics)

Γιορτινά νύχια με υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια! [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις