Logo

Ταινία πορνό της Μέριλιν Μονρόε σε δημοπρασία !



 
 

mmnr_22-7-2011Ένας Ισπανός συλλέκτης σχεδιάζει να δημοπρατήσει μία πρόσφατα ανακαλυφθείσα ταινία πορνό, στην οποία ισχυρίζεται ότι πρωταγωνιστεί η Μέριλιν Μονρόε σε αρκετά νεαρή ηλικία – γνωστή τότε ως Νόρμα Τζιν Μπέικερ.

Ένας εμπειρογνώμονας, ωστόσο, λέει ότι η ηθοποιός που φαίνεται στην ταινία δεν είναι η Μέριλιν, αλλά κάποια άλλη γυναίκα, πολύ πιο παχιά και λιγότερο θηλυκή από την θρυλική σταρ.

«Αυτή δεν είναι η Μέριλιν. Το πηγούνι δεν είναι το ίδιο, τα χείλη δεν είναι τα ίδια, τα δόντια δεν είναι τα ίδια», δήλωσε ο Σκοτ Φόρτνερ, ο οποίος έχει μια τεράστια συλλογή από αναμνηστικά της Μέριιλν – συμπεριλαμβανομένης και μιας ζώνης, η οποία ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει πόσο πιο μικρόσωμη ήταν η ηθοποιός από τη γυναίκα στην ταινία πορνό. «Η Μέριλιν ήταν μικροσκοπική. Και αυτό το γνωρίζω σίγουρα, καθώς έχω στη συλλογή μου αρκετά από τα ρούχα της», προσέθεσε.

Από την άλλη, ο συλλέκτης Μικέλ Μπάρσα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ταινία γυρίστηκε πριν από το 1947, όταν η Μέριλιν δεν ήταν καν 21 ετών, δήλωσε σε συνέντευξή του την περασμένη Τετάρτη ότι θέλει τουλάχιστον 500.000 δολάρια για την ασπρόμαυρη ταινία συνολικής διάρκειας 6,5 λεπτών.

«Οι ρομαντικοί άνθρωποι αρνούνται να δεχτούν ότι αυτή είναι η Μέριλιν Μονρόε, γι’ αυτό και έχουν εφεύρει διάφορες ιστορίες προκειμένου να δημιουργηθούν αμφιβολίες για την ταινία», δήλωσε ο Μπάρσα. «Αυτή η ταινία δείχνει την πραγματική Μέριλιν Μονρόε και πολύ αργότερα την ανακάλυψαν τα στούντιο και τη μεταμόρφωσαν», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τις αναφορές, το πρόσωπο της γυναίκας στην ταινία είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό της μετέπειτα σταρ Μέριλιν Μονρόε, αλλά μοιάζει αρκετά με της Νόρμα Τζιν, όπως εμφανίστηκε σε μια από τις πρώτες ταινίες της , «Love Happy», το 1949, η οποία δείχνει την ηθοποιό προτού χάσει βάρος και προσθέσει την ελιά στο αριστερό μάγουλό της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις