Logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξέχασαν στο νοσοκομείο τη σφαίρα που τραυμάτισε τη Γωγώ Φαρμάκη !



 
 

Gwgw_farmakh

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σημαντικές παραλείψεις εντοπίζονται στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φαλήρου, για τις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού, της αδελφής της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώς.

Όπως είναι γνωστό η Γωγώ Φαρμάκη, πυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 4 Νοεμβρίου, στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, από τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Αγγλούπα 32 ετών, ο οποίος διατηρεί δεσμό με την Όλγα Φαρμάκη.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, αφού η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή και, όπως λένε οι γιατροί, σώθηκε από θαύμα.

Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών του Παλαιού Φαλήρου παρουσιάζει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, σημαντικά κενά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι δεν πήγαν να παραλάβουν τη σφαίρα που έβγαλαν οι γιατροί από την αριστερή μηροβουβωνική χώρα του θύματος, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Η σφαίρα, τελικά, απεστάλη λίγα 24ωρα πριν στο Τ.Α Φαλήρου με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππου Κουτσάφτη,  που μετέβη στο νοσοκομείο και εξέτασε τα τραύματα της Γ. Φαρμάκη.

Επειδή, όμως, τέτοιου είδους περιστατικά δημιουργούν ρήγμα στην αξιοπιστία της έρευνας, θα ήταν φρόνιμο, ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής υποστράτηγος, Ιωάννης Δικόπουλος, να στρέψει την προσοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας είχε ισχυριστεί στην κατάθεσή του, ότι επρόκειτο για ατύχημα και συγκεκριμένα ότι το 45αρι όπλο του εκπυρσοκρότησε, όταν πήγε να βγάλει το μπουφάν του.

Ωστόσο, η δημοσιογραφική έρευνα του directnews.gr – τα στοιχεία της οποίας θα δημοσιοποιήσουμε σε λίγο – δείχνει ότι οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δράστη παρουσιάζουν μεγάλα κενά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις