Logo

Στο "σκαμνί" εισαγγελέας για ψευδορκία !



 
 

eggrafo_7-1-2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Από την εισαγγελική έδρα βρέθηκε… στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

Πρόκειται για τη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας, Χαρίκλεια Νταϊρούση που κατηγορείται για το αδίκημα της ψευδορκίας, το οποίο προβλέπει ποινή φυλάκισης μέχρι 5 έτη.

Την παραπομπή της κ. Νταϊρούση σε δίκη αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης, με το υπ’ αριθμ.46/2010 βούλευμα, το οποίο έχει ήδη καταστεί αμετάκλητο.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η λειτουργός της Δικαιοσύνης στις 13-10-2005, (όταν υπηρετούσε στα Γρεβενά), ενώ εξεταζόταν ενώπιον αρμόδιας αρχής, επικαλούμενη την τιμή και τη συνείδησή της – δηλαδή με διαβεβαίωση εξομοιούμενη κατά νόμο με όρκο – κατέθεσε, εν γνώσει της, ψέματα.

Ειδικότερα, η κ. Νταϊρούση είχε προσέλθει και μάλιστα αυθορμήτως, στον επιθεωρητή  του Περιφερειακού Γραφείου Μακεδονίας – Θράκης του Σώματος Επιθεωρητών  Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) απαιτώντας να εξεταστεί στα πλαίσια διενεργούμενης πειθαρχικής ανάκρισης.

Η πειθαρχική ανάκριση στρεφόταν κατά δύο γιατρών του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης (Μαμάτσειο), οι οποίοι πιστοποίησαν εγγράφως, ότι ο γαμπρός της  είχε δήθεν εξεταστεί από τους ίδιους.  Από την εξέταση δε αυτή διαπιστώθηκε ότι έφερε σωματικές κακώσεις και βλάβες υγείας, τις οποίες ουδέποτε είχε υποστεί !!

Για να προσδώσουν μάλιστα αληθοφάνεια στις πλαστές γνωματεύσεις τους, έφτασαν στο σημείο να νοθεύσουν ακόμα και τα βιβλία των εξωτερικών ιατρείων του χειρουργικού και παθολογικού τομέα του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, οι “μαϊμού” ιατρικές γνωματεύσεις επισυνάφθηκαν σε μήνυση που υπέβαλε ο γαμπρός της κ. Νταϊρούση σε βάρος του πρώην συζύγου της με σκοπό να τον εμφανίσει ως δράστη της, δήθεν, άγριας επίθεσης που είχε δεχθεί !!!

Εξεταζόμενη από τον επιθεωρητή του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. η εισαγγελική λειτουργός, προκειμένου να προστατεύσει τους γιατρούς, αλλά και το γαμπρό της, “κατασκεύασε” ένα ολόκληρο παραμύθι. Και τούτο για να μην αποκαλυφθεί  ότι στην πραγματικότητα το θύμα ήταν ο πρώην σύζυγός της - που χτυπήθηκε βάναυσα, από τον γαμπρό της - με αποτέλεσμα να υποστεί  βαριές σωματικές κακώσεις, όπως πιστοποιείται από επίσημα έγγραφα.

Τελικά, και μετά από μεγάλο αγώνα των δικηγόρων του θύματος, οι δύο γιατροί και ο γαμπρός της  ήδη έχουν καταδικαστεί, ενώ τώρα θα καθίσει και η ίδια στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η δίκη της έχει προσδιοριστεί, από το Τριμελές Εφετείο Κοζάνης για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το  directnews.gr θεώρησε υποχρέωσή του να δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο αυτό το θέμα για δύο κυρίως λόγους :

α) Όπως προκύπτει σαφέστατα από σωρεία εγγράφων που έχουμε στη διάθεσή μας, ένα ολόκληρο “σύστημα” (εισαγγελείς, δικαστές, γιατροί)  έκαναν και κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν  τις παράνομες πράξεις της.

Αντίθετα, ο πρώην σύζυγός της - που είναι ένας απλός δάσκαλος - υπέστη τα πάνδεινα από  “αδέκαστους” λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και μόνο από τύχη δεν βρίσκεται σήμερα… στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο.

β) Η κ. Νταϊρούση, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει, με  αμετάκλητο βούλευμα, ένα άκρως ατιμωτικό για το λειτούργημά της αδίκημα, εξακολουθεί να παραμένει στη θέση της και να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά της.

Φυσικά, το τεκμήριο αθωότητας ισχύει για όλους. Ωστόσο, πόσο λογικό είναι ένας εισαγγελέας να ασκεί ποινικές διώξεις σε βάρος άλλων πολιτών όταν είναι, ταυτόχρονα, ποινικά διωκόμενος και ο ίδιος;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η εισαγγελέας Α. Στεφανίδου θέλει να φιμώσει το directnews!


Τελευταίες Ειδήσεις