Logo

Καβάλα: Εντόπισαν γιγαντιαία χασισοφυτεία



 
 

fyteia_xasis-28-7-2011Χασισοφυτεία γιγαντιαίων διαστάσεων ανακάλυψαν οι αρχές ασφαλείας στην περιοχή του Νέστου στην Καβάλα.

Ειδικότερα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας εντόπισαν χασισοφυτεία, αποτελούμενη από 1.530 δενδρύλλια κάνναβης, στην αγροτική περιοχή της Νέας Καρυάς.

Τα δενδρύλλια είχαν ύψος από 50 εκατοστά ως τέσσερα μέτρα και ήταν φυτεμένα σε μήκος περίπου 200 μέτρων, μέσα σε καλλιέργεια καλαμποκιού, παράλληλα με ένα αρδευτικό κανάλι το οποίο εξασφάλιζε το πότισμά τους.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό πολυήμερη παρακολούθηση το σημείο, όμως, οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν και έτσι τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, άλλη μια χασισοφυτεία με 490 δενδρύλλια κάνναβης και άλλα 130 ημιαποξηραμένα, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στην αγροτική περιοχή «Άγιος Γεώργιος» στο Βραχάσι Λασιθίου, χωρίς και πάλι να συλληφθούν οι καλλιεργητές.

Ωστόσο, η αστυνομία συνέλαβε έναν από τους τρεις Αλβανούς που συμμετείχαν στην καλλιέργεια της τεράστιας χασισοφυτείας με τα 1.295 δενδρύλλια στην περιοχή Λουτρά Τρύφου στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις