Logo

Έφοδος Ντογιάκου στα ''δασικά'' του Βίκτωρα Ρέστη



 
 

ResthsΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, που ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο του λεγόμενου “παραδικαστικού κυκλώματος Νο 2”, βρίσκεται ο γνωστός εφοπλιστής και άνθρωπος των ΜΜΕ, Βίκτωρας Ρέστης.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ο κ. Ντογιάκος έκανε "έφοδο" σε δασική έκταση στο Κορωπί, που η εταιρεία «ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΝΩΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΩΝ» - συμφερόντων Ρέστη - κατάφερε να αποκτήσει με “στημένη” δικαστική απόφαση.

Τον εισαγγελέα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, συνόδευε και ο δασάρχης της περιοχής.

Όπως ανέφεραν στο directNEWS.gr αξιόπιστες πηγές, ο εισαγγελέας εφετών έχει στα χέρια του μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες καταδεικνύουν την διαπλοκή του Βίκτωρα Ρέστη με τους αρχηγούς της συμμορίας, που λυμαινόταν το χώρο της Δικαιοσύνης.

Η εν λόγω συμμορία φέρεται να είχε ως επικεφαλής τον περίφημο αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη και τον πολιτικό μηχανικό *******, που συνεργάζονταν με δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να εκδίδονται… πληρωμένες αποφάσεις.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν κληθεί για να καταθέσουν ως “ύποπτοι” ενώπιον του κ. Ντογιάκου, πέντε δικαστές (τρεις γυναίκες και δύο άνδρες) καθώς και γνωστοί δικηγόροι.

Οι ίδιες πηγές θεωρούσαν δεδομένο ότι ο κ. Ντογιάκος θα ασκήσει δίωξη σε βάρος του Β. Ρέστη και θα τον καλέσει με την ιδιότητα του υπόπτου, για να δώσει έγγραφες εξηγήσεις.

Και τούτο γιατί, η υπ.αρίθμ. 7717/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας - με την οποία διατάχθηκε η υποθηκοφύλακας Κρωπίας να μεταγράψει παράνομα στο όνομα της εταιρείας "Μαχητής" δασική έκταση περίπου 80 στρεμμάτων- βρέθηκε στο στρατηγείο της συμμορίας στο Παλαιό Ψυχικό, κατά την έφοδο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, το Σεπτέμβριο του 2010.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί επίσης, ότι ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ έχει καταγράψει επί 13 ολόκληρους μήνες χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων, οι οποίες έχουν απομαγνητοφωνηθεί και βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-7-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Για την "ταμπακιέρα" ούτε λέξη ο Βίκτωρας Ρέστης

Ο Β. Ρέστης "ομολόγησε" ότι κατέχει παράνομα δασική έκταση

 


Τελευταίες Ειδήσεις