Logo

Το Πρώτο Θέμα, ο Ρέστης, o Πάλλης και η πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού



 
 

pisina_22-7-2012Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ) για να απαντήσει σε δημοσίευμα...

της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» με τίτλο «Έχτισαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις φυλακές Κορυδαλλού».

Το δημοσίευμα κατήγγειλε τις εργασίες αναμόρφωσης του προαύλιου χώρου του Ψυχιατρείου των Φυλακών χαρακτηρίζοντάς το ως «Korydallos Spa & Resort». Προσέθετε, μάλιστα, ότι το συνολικό κόστος κατασκευής υπολογίζεται στις 35.000 ευρώ. (διαβάστε εδώ)

Αντίθετα, η ΟΣΥΕ στην ανακοίνωσή της μιλάει για ανακρίβειες και σκοπιμότητες υποστηρίζοντας, ότι πρόκειται «για έργο ψυχής και όχι αναψυχής» σε μια προσπάθεια εξανθρωπισμού του περιβάλλοντος χώρου, αφού εκεί κρατούνται άτομα με ψυχικές ασθένειες. Τονίζει ακόμη, ότι στο συγκεκριμένο έργο δεν στοίχισε στο Δημόσιο ούτε ένα ευρώ. (διαβάστε εδώ)

Για το… αστείο του πράγματος τώρα, αξίζει να θυμηθούμε ότι ουσιαστικός συνιδιοκτήτης στο «Πρώτο Θέμα» φέρεται να είναι ο γνωστός εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως αν φορολογηθούν τα καράβια του θα εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Ακόμη, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπλοκή στο λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2» και στη «μαφία των ακινήτων». Η δικογραφία εκκρεμεί για διερεύνηση ενώπιον του εφέτη- ειδικού ανακριτή.

Ο Αναστάσιος Πάλλης αποτελεί τον «μπροστινό» του Ρέστη στην συνιδιοκτησία της εν λόγω εφημερίδας, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει έμπιστος οικονομικός σύμβουλος του περιβόητου ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.

Εναντίον του Α. Πάλλη, εκκρεμεί ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ΟΤΕ, αφού σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, έβγαλε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ από ανυποψίαστους πελάτες του Οργανισμού.

Δεν είναι λοιπόν, λογικό το ενδιαφέρον της εφημερίδας για τα… τεκταινόμενα στο χώρο των φυλακών;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-7-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις