Logo

Πρόταση για αποφυλάκιση της Μέγερ



 
 

meyer_13-2-2011«Ναι» στην αποφυλάκιση της 27χρονης Γερμανίδας Φέι Μαρί Μέγερ είπε ο αρμόδιος εισαγγελέας πρωτοδικών.

Συγκεκριμένα, με πρότασή του προς την 19η τακτική ανακρίτρια ζήτησε να γίνει δεκτή η αίτηση της 27χρονης κατηγορουμένης.

Μάλιστα, εισηγείται την αντικατάσταση της κράτησης με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης της κατηγορουμένης,  σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας της.

Υπενθυμίζεται, ότι η Φέι Μαρί Μέγερ αμέσως μετά την απολογία της για κακουργηματικές κατηγορίες, σχετικές με συμμετοχή σε μη κατονομαζόμενη τρομοκρατική οργάνωση, είχε αφεθεί ελεύθερη, λόγω διαφωνίας που ανέκυψε μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως.

Η τελευταία είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης, σε αντίθεση με την ανακρίτρια η οποία είχε την άποψη ότι αρκούσε η επιβολή περιοριστικών όρων.

Έτσι, επελήφθη του θέματος το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθήνας το οποίο συντάχθηκε με την εισαγγελέα και διέταξε με βούλευμά του  την προφυλάκιση της Φέι Μαρί Μέγερ.

Τώρα, μετά την εισαγγελική πρόταση, τον τελικό λόγο για την «τύχη» της αίτησης της 27χρονης έχει η 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία, όπως προαναφέραμε, από την αρχή είχε τη γνώμη ότι η νεαρή Γερμανίδα δεν πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Για το λόγο αυτό νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η αποφυλάκιση της Φέι Μαρί Μέγερ είναι πλέον θέμα ημερών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-3-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις