Logo

Καθηγητής στέλεχος της Χρυσής Αυγής καταγγέλλεται για βιασμό μαθήτριας



 
 

viasmos_xryshaugh_11-5-2012Σάλο έχουν προκαλέσει στην περιοχή της Ιεράπετρας και όλης της ανατολικής Κρήτης...

τα όσα ακούστηκαν την Παρασκευή σε εκπομπή του τοπικού ραδιοσταθμού ΗΧΩNEWS σε βάρος καθηγητή, ο οποίος πρόσφατα καταγγέλθηκε για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση μαθητών.

Αυτή τη φορά ο εκπαιδευτικός, που είναι διευθυντής σχολείου στην Ιεράπετρα και σύζυγος υποψήφιας με την Χρυσή Αυγή στο Λασίθι, καταγγέλθηκε από μια νεαρή κοπέλα για βιασμό!

Έτσι, όλοι τώρα στην περιοχή συζητούν και αναρωτιούνται αν άλλη μια υπόθεση παιδεραστίας και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων εκτυλίσσονταν κάτω από τη μύτη τους όλα αυτά τα χρόνια με δράστη και πάλι ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Νίκου Σειραγάκη.

Μάλιστα, το γύρο της πόλης έκαναν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η υπόθεση συγκαλύφθηκε με τη βοήθεια βουλευτή, λόγω της κουμπαριάς του τελευταίου με τον διευθυντή του σχολείου.

Τι ακριβώς έχει συμβεί και αν τα όσα ακούστηκαν αληθεύουν, θα αποκαλυφθεί σύντομα, καθώς η κοπέλα που μίλησε στο ραδιόφωνο έχει υποβάλει καταγγελία στις αστυνομικές αρχες, ενώ και η Εισαγγελία Λασιθίου έχει ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο από το σταθμό, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο καθηγητής, που διαγράφηκε από την ΕΛΜΕ Λασιθίου μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για ναζιστική προπαγάνδα σε μαθητές, βγήκε στον τοπικό ραδιόφωνο ΗΧΩΝΕWS για να απαντήσει στα καταγγελλόμενα και μίλησε για τις αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος στο σχολείο, στην κοινωνία κτλ.

Μια ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις του εκπαιδευτικού κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε στον αέρα, ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη μαθήτρια και εκείνος γυμναστής.

Ακόμη η ακροάτρια υποστήριξε, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής επίθεσης με δράστη τον συγκεκριμένο καθηγητή.

Ακούστε τι ακριβώς ειπώθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό:

Ο Βασίλειος Καλλιμάντζαλης πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου

 

Ο διαγραμμένος από την ΕΛΜΕ  Λασιθίου καθηγητής

Η καταγγελία της ακροάτριας 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις