Logo

Νέα βόμβα μεγατόνων στο ποδόσφαιρο



 
 

Vassaras1

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τη μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι εξελίξεις, στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης κατά του διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας, Κύρου Βασσάρα, (τον Οκτώβριο του 2010) είναι έτοιμοι… να ανοίξουν το στόμα τους και να κατονομάσουν τον ηθικό αυτουργό!

Μάλιστα, για το λόγο αυτό, βρίσκονται ήδη σε επαφή με δύο γνωστούς δικηγόρους του Πειραιά, προκειμένου να “διαπραγματευτούν” με τις δικαστικές αρχές την ένταξή τους στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, έτσι ώστε να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του σχετικού νόμου.

Οι δικηγόροι, τις αμέσως επόμενες μέρες – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - θα έρθουν σε ραντεβού με την ηγεσία της Δικαιοσύνης, προκειμένου να υποβάλουν το αίτημα των πελατών τους και να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του πρώην διεθνή διαιτητή φαίνεται ότι κατέληξαν σε αυτή την απόφαση, μετά τις φήμες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο ότι επίκειται σε βάρος τους, η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, ως μελών εγκληματικής οργάνωσης.

Σημειώνεται, ότι το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής έχει ολοκληρώσει την έρευνά του και πριν λίγες μέρες διαβίβασε τη  δικογραφία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Ο πράσινος μεγαλοπαράγοντας

Όλα τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, που περιλαμβάνονται στο σχετικό φάκελο, “φωτογραφίζουν” πλήρως το… μεγάλο αφεντικό που έδωσε την εντολή για τη βάναυση επίθεση κατά του Κύρου Βασσάρα.

vassaras3Στόχος του βρώμικου σχεδίου ήταν να τρομοκρατηθούν οι παράγοντες της διαιτησίας και να λάβουν ξεκάθαρα το μήνυμα για το ποιος είναι… ο πραγματικός αρχηγός της “παράγκας”.

Όμως η επιθυμία του να ενημερώνεται άμεσα ο ίδιος για όλες τις φάσεις του εγχειρήματος, ως άλλος Ντον Κορλεόνε, τον οδήγησε στο… μοιραίο λάθος.

Ένας από τους δράστες επικοινώνησε με το καρτοκινητό του από το σημείο της επίθεσης, με ένα άτομο το οποίο την ίδια ώρα βρισκόταν στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ήταν πολύ εύκολο η έρευνα να οδηγηθεί στον ηθικό αυτουργό.

Ωστόσο, ο τελευταίος μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν φαίνεται να ανησυχούσε καθώς πίστευε ότι ήταν “άτρωτος” λόγω… των ειδικών σχέσεων που διατηρεί τόσο με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ όσο και με λειτουργούς της Δικαιοσύνης που κατέχουν θέσεις – κλειδιά.

Τώρα βέβαια, ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και κανείς δεν μπορεί να ποδηγετήσει τις εξελίξεις, όσες… χορηγίες και αν έχει κάνει.

Η “κεραία” πρόδωσε το μυστικό

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση κατά του Κύρου Βασσάρα έγινε στις 30 Οκτωβρίου 2010, περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Βασσάρας ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού που είχε διεξαχθεί νωρίτερα στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Surer Leagoua.

Αποχώρησε από το γήπεδο αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα με σκοπό να επισκεφθεί τα πεθερικά του, στα Καμίνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ, ο πρώην διεθνής διαιτητής επιβιβάστηκε σε ταξί, το οποίο ακολούθησαν τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού.

vasaras4Όταν κατέβηκε από το ταξί, δέχτηκε χτυπήματα σε όλο του το σώμα από δύο αγνώστους που φορούσαν κράνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Την επομένη μέρα κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό, αλλά αρχικά οι αστυνομικές έρευνες κινούνταν στο σκοτάδι.

Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως περιήλθαν, στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, πληροφορίες για έναν από τους δράστες ο οποίος είχε μεγάλο ποινικό παρελθόν.

Πρόκειται για 41χρονο, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία των 217 νονών της νύχτας, που χειρίζεται ανακρίτρια του Πειραιά.

Το δεύτερο καταλυτικό στοιχείο ήταν οι καταγραφές των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, στο σημείο που ξυλοκοπήθηκε ο πρώην διαιτητής.

Ο 41χρονος, φαίνεται να τηλεφώνησε σε άτομο που ανήκε στην Ασφάλεια του πράσινου μεγαλοπαράγοντα, ο οποίος βρισκόταν ακόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ενδείξεις αυτές, όπως αναφέρουν έγκυρες δικαστικές πηγές, θεωρούνται απολύτως ικανές για την άσκηση ποινικής δίωξης και την ανάθεση της έρευνας σε τακτικό ανακριτή, γεγονός που θα οδηγήσει στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και την παραπομπή των δραστών, αλλά και του ηθικού αυτουργού, σε δίκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις