Logo

Ρέντη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη



 
 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας για τον εντοπισμό και την προσαγωγή τουλάχιστον εξήντα οπαδών του Ολυμπιακού οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στα επεισόδια που κατέληξαν στο θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός είχε χάσει τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διεξαγωγή αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού.

Ο Λυγγερίδης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου υπέκυψε στα τραύματά του στις 27 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας 18χρονος που ομολόγησε πως είχε ρίξει τη φωτοβολίδα προς το μέρος που βρισκόταν ο αστυνομικός.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού την 7-12-2023 σε αθλητική διοργάνωση στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί προσαγωγή δεκάδων ατόμων καθώς και μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες και οχήματα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2024 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά